ماشروم برگر

اگر شما هم همبرگر دوست دارید اما خیلی تمایلی به همبرگرهای آماده و فست فودی ندارید، پیتزا باشی به کمک شما آمده است. خودتان را آماده کنید تا در کنار پیتزا باشی، دستور پخت همبرگر خانگی خوشمزه را یاد بگیرید.

1-برای تهیه همبرگر خانگی خوشمزه، برای هر نفر ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله مورد نیاز است.

2-باید یک پیاز متوسط را خیلی ریز رنده کنید، آب زیادی پیاز را بگیرید، فلفل زیاد و نمک کافی بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

3-حالا این مایه به دست آمده سحر آمیز را گرد کنید و روی یک نایلون به شکل دایره‌ای به شعاع حدودا ۱۰ سانتی متر پهن کنید، بهتر است همبرگر ضخیم باشد
  

 

نکته‌ای که برای سرخ کردن همبرگر لازم است بدانید، این است که ابتدا بگذارید تابه داغ شود، بعد روغن سرخ کردنی را اضافه کنید، بعد همبرگر را داخل روغن بگذارید.

4-حدود یک دقیقه صبر کنید تا یک طرف همبرگر تغییر رنگ بدهد، بعد آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم تغییر رنگ بدهد. با این روش، همبرگر آب نمی‌اندازد و سریعتر پخته می‌شود
 

لازم است یکی دوبار دیگر همبرگر را زیر و رو کنید، تا کاملا مغزپخت شود. اگر چند همبرگر را همزمان می‌خواهید سرخ کنید، روغن باید با شعله نسبتا زیاد داغ شود. بعد همبرگرها را

روغن بیاندازید. باز هم بعد از حدود یک دقیقه همه همبرگرها را زیر و رو کنید.

5-اگر حرارت روغن کم شود، احتمال آب انداختن همبرگرها و پرش روغن به اطراف زیاد می‌شود
 

 

برای سرو این همبرگر هم بهتر است اول داخل نان همبرگر را سس مایونز بزنید. بعد کاهو، گوجه، خیارشور و مواد دیگری که دوست دارید را داخل نان بگذارید.

..................

کلمات کلیدی:

  • درست کردن همبرگر خانگیx.روش تهیه همبرگر خانگیx.روش درست کردن همبرگرx.روش درست کردن همبرگر خانگیx.طرز تهیه همبرگر با گوشت چرخ کردهx.طرز تهیه همبرگر خانگیx.طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کردهx.طرز تهیه همبرگر مخصوصx.طرز تهیه همبرگر معمولیx.طرز درست کردن همبرگر خانگیx