فیله سوخاری

 

🍗🍟 مرغ سوخاری کامل مزه دار شده با سس باترمیلک😉👌

.مواد لازم:
مرغ کوچک‌: یک عدد

مواد مزه دار کردن ابتدایی مرغ:
آرد ذرت: ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودرپیاز: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری

داخل باترمیلک:
باترمیلک: یک و یک چهارم پیمانه
سس تند: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

مواد آردسوخاری:
آردگندم: یک و سه چهارم پیمانه
آردذرت: دو و نیم پیمانه
پودرسیر: دو و یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: دو و یک چهارم قاشق چایخوری
پودرچیلی: دو و یک چهارم قاشق چایخوری

مواد موقع سرو:
عسل، سیب زمینی سرخکرده، سالاد کلم، سس تند

طرز تهیه:
مواد مزه دار کردن ابتدایی مرغ را با هم مخلوط می کنیم. باترمیلک و با سس تند و پاپریکا مخلوط می کنیم. مواد آردسوخاری و با هم مخلوط می کنیم.بیرون و درون مرغ را آغشته به مواد ابتدایی کرده و داخل مخلوط باترمیلک قرار می دهیم و شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم.
بعد از مزه دار شدن تمام مرغ را آغشته به مواد سوخاری کرده و دوباره داخل باترمیلک قرار می دهیم و در انتها دوباره آغشته به آرد سوخاری می کنیم.داخل روغن حدود ۲۰ دقیقه می پریم تا مرغ به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای شود.موقع سرو همراه با عسل و سس تند وسالاد کلم و سیب زمینی سرخ کرده👌
روش دوم:

مرغ سوخاری در سس مخصوص

سینه مرغ: ۲ عدد
آویشن: ۱ قاشق چایخوری (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱.۵ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
آب گاز دار: ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر : ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری)
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
روغن: برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادویه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید