ترشی انارو لبو

1-ترشی انار و لبو 
لبو ۵عدد
سیب ‌۲ عدد
انار دون شده ۲‌ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک  ۱ ق چ
شکر ۱/۲‌ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه 
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید

طرز تهیه ترشی کیوی

2-ترشی_کیوی 🥝🥝

🌀مواد لازم:
    کیوی 2 کیلو
    تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
    نمک 2 قاشق غذاخوری
    سرکه انگور 1 پیمانه
    سیاهدانه 2 قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز دانه درشت به میزان لازم

👇طرز تهیه👇

1- کیوی را بشویید و پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
2- پودر گشنیز، سیاه دانه، نمک و فلفل و رنده پوست لیموترش را با کیوی مخلوط کنید.
3- سرکه را به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4- مواد ترشی کیوی را در ظرف مخصوص ترشی که بهتر است شیشه ای باشد بریزید و در آن را محکم ببندید.
5- ظرف ترشی را در جای خنک قرار دهید تا آماده شود. ( پس از چهار یا پنج روز ترشی قابل سرو است.)

طرز تهیه ترشی گوجه

3-ترشی گوجه 🍅
ترشی _سالاد
ترشی مشهدی ‌ 

مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته 
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم 
گل کلم 2 عدد متوسط 
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو  خراب میکنه .

ترشی قارچ و زیتون

4-ترشی قارچ و زیتون 🎈⛵️ 

🔴مواد لازم 🔻 🍈

▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه
▫️موسیر: 1 پیمانه
▫️سیر:  1 پیمانه
▫️نمک : به میزان لازم
▫️فلفل سبز : چهار عدد
▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری
▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری
▫️سرکه :به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری

🔴طرز تهیه 🔻 🍲

⭕️خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

🔴نکته 🔻 🚨 

♦️این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

ترشی آلبالو زرشک

5-ترشی آلبالو و زرشک

1- آلبالو 200 گرم (بدون هسته)،
2- زرشک پلویی 30 گرم
3- تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام یک قاشق چای خوری
4- هل سبز 3 عدد
5- شکر 4 الی 5 ق غذا خوری
6- آب یک لیوان
7- فلفل قرمز نصف ق چای خوری
8- نمک کمی
9- سرکه سه ، چهارم لیوان
10- برگ بو 2 عدد
  ابتدا هسته های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرده/ زرشک را پاک کرده، شسته و میگذاریم تاکاملا خشک شود...
شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می دهیم تا شکر قوام بیاید.
در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.
صبر میکنیم تا 2 ظرف شکر و سرکه ولرم شود
تخم گشنیز ، گلپر ، هل ، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می کنیم
ظرف شیشه ای در دار مناسبی برداشته (توجه داشته باشید که ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد)
نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه ها را افزوده ،بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.
مدت زمان آماده شدن ترشی 20 روز میباشد.
(ترشی در یخچال نکهداری شود)
(توجه آب آلبالو را داخل ترشی نمیریزیم)
(اگر آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه میکنیم).

ترشی برگه زردالو

6-‍ ترشی برگه زردآلو

برگه زردآلوی خشک دولیوان 
شکر نصف لیوان
 سرکه سفید یک لیوان 
آب دولیوان ونیم 
ژلاتین یک قاشق غذاخوری 
رنگ غذازرد چند قطره 
جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری 
🌷طرز تهیه 🌷
ابتدا برگه ها را بشویید و 24 ساعت با دولیوان آب بگذارید تا خیس بخوردو ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کرده وروی بخار کتری بگذارید تا در آب حل بشود (بن ماری)وسپس به همراه سرکه وشکر و رنگ غذا و برگه زردآلوها با همان آبی که خیس خورده  بگذارید به مدت یک ربع همگی باهم بجوشد با حرارت کم و در آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و هم بزنید وبگذارید سرد بشود ودر شیشه مورد نظر پر کنید وسلام نوش جان 👌👌👌
🌾نکته اول🌾
دوستان عزیز من خودم به جای ژلاتین در مرباها واینگونه ترشیها ازدانه به استفاده می کنم که ژلاتین طبیعی داردبه این صورت که یک شب قبل از شروع کارم یک قاشق مرباخوری دانه به را در یک لیوان آب جوش به مدت 24 ساعت در هوای آشپزخانه استراحت می دهم تا لعاب کافی بدهدو سپس از آبکش رد کرده و بعد در موارد فوق استفاده می کنم😤
🌾نکته دوم 🌾
زردآلو به خاطر طعم خوبی که دارد خیلی احتیاج به چاشنی ندارد ولی اگر دوست داشتید می توانید از کمی چوب دارچین در موقع جوشاندن مواد یا عرق دارچین به اندازه دوقاشق غذاخوری ویا از زعفران وهل نیز می توانید استفاده کنید در ضمن از اسانس طعم زردآلو هم که در بازارموجود می باشد هم می توانید استفاده کنید .
 🔔زنگ خطر🔔
متاسفانه در ترشی های شرکتی از سرکه خیلی کم استفاده می شود وبیشتر از جوهر لیمو و اسانس و تفاله های میوه استفاده می کنند به این صورت که آب اکثر میوه ها گرفته می شود و سپس به آن اسانس طعم دار می زنند اگر دقت کرده باشید مثلا مربای آلبالوی شرکتی هیچ گاه طعم مربای خانگی را ندارد چون شرکتها با یک تیر ده تا نشان می زنند مثلاآب آلبالو را می گیرند و با آن کمی نکتار آب میوه وشربت آلبالو و شرا😲 وبا تفاله آن هم مربا درست می کنندحالاببینید .آیا به من حق می دهید که همه چیز را خودم در منزل درست کنیم ؟ 😉

...............

کلمات کلیدی:

 

  • روش درست کردن ترشی آلبالو.روش درست کردن ترشی زیتون و قارچx.روش درست کردن ترشی گوجهx.روش درست کردن ترشی گوجه مشهدیx.طرز تهیه ترشی آلبالو زرشکx.طرز تهیه ترشی با برگ زردالوx.طرز تهیه ترشی با قارچ و زیتونx.طرز تهیه ترشی مشهدیx.طرز تهیه ترشی کیویx.طرز درست کردن ترشی انارx