دریافت
مدت زمان: 55 ثانیه

 

طرز تهیه پیتزا پیراشکی بقچه ای

مواد لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۴-۳ عدد
نان لواش یا نان تیری
روغن: ۱/۲ فنجان
آب: ۱/۲ لیوان
بیکن
پنیر پیتزا
آویشن
زرده تخم مرغ: ۱ عدد

ادامه مطلب

طرز تهیه
گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو‌ با فلفل های سبز خرد شده به مدت ۲-۱ دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید.
نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک‌ نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و‌ نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید.
بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود.
از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید

پیراشگی مارپیچی

طرز تهیه پیراشگی گوشت و مرغ

خمیری که برای پیراشکی و حتی نان رولی استفاده میشه، همون  خمیر جادویی هستش و مواد میانی هم کاملا سلیقه ایه.
👇👇👇
مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید قنادی: 3 لیوان (کمی بیشتر یا کمترم شاید بشه)/ تخم مرغ: 1 عدد/ شیر ولرم یا آب ولرم: 1 لیوان (نصفش برای مایه خمیر)/ شکر: 1 ق چ/ نمک: 1 ق چ/ روغن مایع: 6 ق غ (کره هم میشه بجاش ریخت)/ خمیر مایه: 1 ق غ (بهتره از نونوایی بخرین که خراب نشده باشه)
👇👇👇
طرز تهیه خمیر:
نصف شیر یا آب رو با شکر مخلوط و بعد خمیر مایه رو اضافه کنید و تو ظرف در بسته در محیط گرم بمدت ده دقیقه بذارید تا به عمل بیاد.
توی ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی با چنگال یا همزن بزنید تا از لختگی در بیاد. بقیه شیر یا آب و روغن و نمک رو بهش اضافه و باز هم بزنید.
خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کنید.
حالا آرد رو که الک کرده بودید به تدریج اضافه کنید (آرد رو تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبه).
پنج تا ده دقیقه با دست ورز بدید (با تیغه ی خمیر زَن همزن هم میشه)، بعد خمیر رو صد بار بکوبید.
خمیر رو توی ظرف تمیز که کمی چرب شده و روش پارچه تمیز کشیده شده در جای گرم بمدت حدودا یک ساعت بذارید تا استراحت کنه.
بعد از یک ساعت حجم خمیر دو برابر شده، حالا پف خمیر رو با ورز دادن بگیرید.
از خمیر چونه هایی برداشته و با وردنه روی سطحی که آردپاشی شده باز کنید (نازک باز کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه).
👇
لایه میانی:
سینه مرغ خلالی خرد شده یا گوشت چرخ کرده رو توی تابه با یه پیاز که خرد کردید و تفت دادید، تفت بدید و بعد چند تا قارچ خرد شده و یه فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کرده و بعد اینکه خوب تفت خوردن؛ نمک و زردچوبه و آویشن اضافه کنید.
از پنیز پیتزا هم بهتره استفاده کنید.
👇
پیراشکی هارو که طبق عکس  پیچیدین رو توی سینی فر که کمی چرب کردید یا کاغذ روغنی انداختین، بچینید.
روشون رو هم رومال زرده تخم مرغ بزنید و کنجد یا سیاه دانه بریزید.
سینی رو در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدین (میتونین توی روغن هم سرخ کنین که من دوست ندارم).
تعدا پیراشکی ها بستگی به بزرگی و کوچکی و مدلی که استفاده میکنین داره.