پیتزا مارگیتا

طرز تهیه پیتزا مارگیتا

مواد لازم برای خمیر:
آرد 2 تا 3 پیمانه
مخمر 1 بسته
نمک 4/1 قاشق چایخوری
آب گرم 1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده و پخته 400 گرم
ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده 450 گرم
برگ تازه ریحان به میزان نیاز

طرز تهیه:
آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیربریزید.
پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا13 دقیقه در فر قرار دهید. پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

...................

کلمات کلیدی:

  • تهیه پیتزا در منزلx.روش تهیه پیتزاx.روش تهیه پیتزا مارگیتاx.طرز تهیه پیتزا خانگیx.پیتزا مارگیتاx.گوجه فرنگیx.طرز تهیه پیتزا مارگیتاx.دستور پخت پیتزا مارگیتاx.روش درست کردن پیتزا خونگیx.دستور پخت پیتزا مارگیتا خانگیx