لذت خوردن غذا های فست فودی را با پیترا باشی تجربه کنید 

 

موهیتو

‍1- طرز تهیه نوشیدنی موهیتو 

✏️مواد لازم 

🔸لیمو ترش   ۲ عدد

🔸نعنا   ۱۰ برگ

🔸عسل   ۱ قاشق غذا خوری

🔸پونه   ۴ برگ
‌🔸آب گازدار (سودا)   ۱ لیوان

🔸یخ   ۱/۲ لیوان

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا لیموترش ها را آب گرفته و به همراه عسل و یخ داخل میکسر بریزید و آنقدر مخلوط کنید که حالت پودر (یخمال) پیدا کنند. 

🔹نعنا و پونه را شسته و با چاقو به صورت بسیار ریز و ساطوری خرد کنید. یخمال را به نعنا و پونه اضافه کرده و آب گازدار را به آن بیفزایید. 

🚩سایر نکات

🔸موهیتو نوعی نوشیدنی مکزیکی است که ترکیب اصلی آن لیمو و نعنا تازه است 

🔸در صورت تمایل به جای آب گازدار از ماءالشعیر لیمویی استفاده کنید 

🔸در کافی شاپ ها لیمو ترش را با پوست خرد کرده و اضافه میکنند که طعمی قوی و رنگ سبز تیره به نوشیدنی میدهد.

روش های دیگر درس کردن موهیتو:

روش اول:

مواد لازم :
۳ عدد لیمو ترش متوسط
۲ لیوان آب معمولی یا گازدار
برگ نعناع تازه ۲ مشت
۶ ق غ شکر 
یخ به مقدار زیاد
طرز تهیه :
لیموهارو هسته گیری میکنیم،با پوست خورد میکنیم،میریزیم داخل مخلوط کن بعد شکر رو اضافه میکنیم و بعد نعناع هارو ، میکس میکنیم،میکس که شد در آخر یخ هارو اضافه و دوباره میکس میکنیم،یخ ها که قشنگ خورد و میکس شدن ، موهیتو آمادس😊
موهیتو چیست ؟ موهیتو یا موخیتو Mojito نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. اصل موهیتو (موخیتو) کوبایی است، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است.
روش دوم:
آب ۳ پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه برگ نعناع تازه ۲ پیمانه شربت لیمو ۲ پیمانه آبلیمو ۱ پیمانه سودا یا آب گازدار ۸ پیمانه لیمو ترش چند برش برای تزیین
برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ پیمانه از ۳ پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته، آن را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید. نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. بعد از ۵ دقیقه، برگ‌های نعناع‌ را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید.  شربت لیمو، آب لیمو و ۱ فنجان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید. حالا شربت نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید. در نهایت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برش‌های نازک لیمو سرو کنید.
❌روش سوم❌
نعناع ۷-۸ برگ بزرگ لیمو ترش ۲ عدد عسل ۱ ق غذاخوری آب گاز دار یا دلستر لیمویی ۱ قوطی یخ به مقدار زیاد 
در روش سوم تهیه موهیتو به میکسر یا مخلوط‌کن نیاز دارید پس ابتدا؛ لیموتر‌ش‌ها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوط‌کن بریزید. عسل و یخ را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید و آنقدر مواد را ترکیب کنید تا به شکل پودری دربیایند. نعناع‌های شسته‌شده و تمیز را نیز داخل مخلوط کن‌بریزید و یا آن‌ها را ساطوری و ریز کرده و به یخمال لیمو و عسل اضافه کنید. در نهایت اسپرایت، آب گاز دار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کرده موهیتو را در لیوان بلندی ریخته و سرو کنید.

‌ 2-طرز تهیه شربت سکنجبین 

نوشیدنی اصیل ایرانی 

شکر :سه کیلو 
آب :سه لیتر 
سرکه :سه پیمانه 
نعنا :نیم کیلو 

طرز تهیه : 

نعنا ها را پاک می کنیم وبه صورت دسته های کوچک در می آوریم .وهر دسته را با یک ساقه نعنا خوب می بندیم تا باز نشه . 
ابتدا آب وشکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .علایم قوام اومدن اینه که حباب هایی را روی شربت می بینیم و یا اگه شربت را کمی در یخچال خنک کنیم قطره قطره از قاشق می چکه 
سپس سرکه را اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود ده دقیقه دیگه بجوشه تا بوی تند سرکه تمام بشه.در حالی که شربت می جوشه دسته های نعنا را در شربت می اندازیم وزیر دیگ را خاموش می کنیم ومی گذاریم تا شربت کاملا سرد بشه .در این مدت نعنا ها مزه وعطر خوبی به شربت می دهند . 
حالا شربت را صاف می کنیم ودر شیشه در بسته نگه می داریم.

3-طرز تهیه نوشیدنی جادویی

مواد لازم:
شربت آناناس.  ۳۰ میلی لیتر( یا یک بسته ژله اناناس)
شربت بلوبری.  ۳۰ میلی لیتریا( یک بسته ژله بلوبری)
شربت توت فرنگی  ۳۰ میلی لیتر یا( یک بسته ژله توتفرنگی)
شربت آلبالو  ۳۰ میلی لیتر یا( یک بسته ژله آلبالو)
پودر ژلاتین برای هر شربت  ۵ گرم
آبجوش برای هر شربت.  ۲۲۰ میلی لیتر
نوشابه گازدار بدون رنگ
کمپوت هلو  برای تزیین

طرز تهیه:
شربت ها را در ظرف‌های جداگانه بریزید.سپس آبجوش و ژلاتین را اضافه کنید.هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
بعد آنرا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از بستن شربت ها آنها را تکه تکه کنید.از هر شربت مقداری داخل لیوان بریزید.بعد نوشابه گاز دار درون لیوانها بریزید.
برای تزیین می توان کمپوت هلو را قالب بزنید و درون لیوان بگذارید.

4- طرز تهیه نوشیدنی مخصوص ماه رمضان

آبمیوه های تابستانی نوشیدنی بعد افطار نوشیدنی ضدعطش شربت مخصوص رمضان

1.نوشیدنی رژیمی شربت خاکشیر 2.نوشیدنی سنتی آب هندوانه و پرتقال
3.شربت خوش طعم خیار و سکنجبین 4.شربت ریواس 
5.شربت جلاب
6.شربت طالبی نوشیدنی برای رفع تشنگی
7. شربت توت فرنگی
8.شربت لیموناد نعنایی

5- طرز تهیه نوشیدنی لیموترش

مواد لازم:
لیمو ترش: ۶ عدد/ برگ نعنا (تازه): به میزان لازم/ خیار: ۱ عدد/ عسل: ۱/۲ پیمانه/یخ: به میزان لازم/ آب: به میزان لازم
👇👇👇
طرز تهیه:
لیموها رو به ۲ قسمت برش بزنید و دونه هاش رو جدا کنید. داخل لیوان‌ها ۳ برگ نعنا، دو برش نازک لیمو، دو تا سه قاشق عسل ، دو تا سه قاشق خیار رنده شده و مقداری یخ بریزید و در آخر روی مواد داخل لیوان آب بریز

6- طرز تهیه اسموتی سیب وهویج
غذای کمکی کودک 🍸
نوشیدنیسرد
عصرونه

تهیه این اسموتی برای کودک نوپای شما یک ایده عالی است و شما ناامید نخواهید شد.
هویج منبع خوبی از ویتامین A است، با خوردن یک عدد سیب در روز از دکتر بی‌نیاز شوید.
پس با تهیه این اسموتی ، کودک‌ مادر و کودکی درخواست بیشتر هم می‌کند. 
🍸مواد لازم:
آبخ هویج
آب سیب
یخ

طرز تهیه:
همه مواد را در مخلوط کن با هم مخلوط کرده و خنک میل کنید.
7-‍  طرز تهیه شربت پرتقال خونگی
نوشیدنی سرد

۱۵ پرتغال متوسط رو خوب با مسواک بشورید و با دستمال خشک کنید بعد همه پرتغالهارو به ترتیب به یک کله قند بکشید تا سطح کله قند به رنگ نارنجی پرتغال در بیاد.

بعد آب این ۱۵ پرتغال رو بگیرید بعد کله قند رو داخل یه ظرف بزرگ بزارید و آب پرتغالی که گرفتیدرو به همراه ۷/۵لیوان آب جوشیده سردشده بریزید روی کله قند و به مدت ۱۴_۱۵ساعت درمحیط آشپز خونه بزارید بمونه

بعداز این مدت، خوب مایع رو هم بزنید ووقتی از حل شدن کامل قند در محلول مطمئن شدید مایع شربت رو داخل ظرف مناسب بریزید حالا شما حدودا ۵لیتر شربت غلیظ دارید که دریخچال به مدت طولانی قابل نگهداریست  وبه نسبت شیرینی دلخواهتون با آب مخلوط میکنید وبه مصرف میرسونید اینم یه شربت گوارای بدون مواد نگهدارنده با رنگ و اسانس طبیعی

 

8-طرز تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا 

مواد لازم برای۲ نفر
لیمو ترش   ۶ عدد
شکر   ۱/۲ پیمانه
یخ مکعبی   ۲ پیمانه
برگ نعنا (تازه)   ۱۸ عدد
عسل   ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
۱- لیموها را به 4 قسمت برش زده و دانه های آن را جدا کنید
۲- شکر و برش های لیمو‌ را به صورت مساوی در لیوان‌ها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوان هاست آن‌ها را به هم بسایید
۳- لیوان‌ها را تا نیمه با یخ پر کنید و ۳ برگ نعنا را در هر یک از لیوان‌ها قرار دهید. سپس روی آن‌ها عسل بریزید
۴- در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید
۵- می توانید برای میان وعده کمی سوسیس کباب کرده و همراه نوشیدنی کایپرینا نوش جان کنید

سایر نکات
این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی است که در تمام کافه ها  و رستورانها سرو می شود. 

9- طرز تهیه شربت گل محمدی
🍓🍃🍓🍃🍓🍃🍓🍃🍓🍃
گل تازه محمدی     نیم کیلو
شکر     2 کیلو(حدود 7 پیمانه)
آب     2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
جوهر لیمو     یک قاشق مرباخوری
ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.
اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.
تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.
حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.
حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.
  نکات مهم
 این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
 گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل  می شود.
رنگ  طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید

10-🍎🍎طرز تهیه نوشیدنی  سیب کاراملی
🍏مواد اولیه : 
خامه (زده شده) به مقدار لازم
آب سیب 1لیوان
سس سیب یک تا 2 قاشق چایخوری
بصورت آماده فروخته میشود)
🍎🍎🍎🍎🍎
طرز تهیه:
آب سیب را با سس سیب کاراملی- دارچینی مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. 
بعد اجازه دهید چنددقیقه خنک شود.  
زمانی که خنک شد، یک قاشق غذاخوریاز سس را داخل کیسه بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید. 
حالا روی نوشیدنی روباخامه زده شده تزیین کنید.
وباسس کارامل روی خامه روتزیین کنید.
نوشیدنی شماآماده شد.
به همین سادگی

...............

کلمات کلیدی:

  • روش تهیه آب پرتقال خونگی.روش تهیه سکنجبینx.طرز تهیه اسموتیx.طرز تهیه شربت لیموx.طرز تهیه شربت گل محمدیx.طرز تهیه موهیتو رستورانیx.طرز تهیه کاپیریناx.طرزه تهیه موهیتوx.نوشیدنی برای رفع عطشx.طرز تهیه نوشیدی برای ماه رمضانx.طرز تهیه موهیتو در خانه